some image

YAPITAŞI DÜNYASINDAN HABERLER

  1. Aral Group ile Yapıtaşı ERP Çalışması

    Çok katlı konut binaları, villalar, iş merkezleri ve ulusal öneme sahip tesisler inşa eden Aral Group, Ağustos 2020 itibariyle Yapıtaşı kullanmaya başladı.

    Haberin Devamı
  2. Ramco CJSC Yapıtaşı ERP Kullanacak

    Yurt içi ve yurt dışında konut ve endüstriyel yapılar, farklı tipte yollar, tüneller, hidroteknik ve arazi ıslah tesisleri inşaatları yapan Ramco Ağustos 2020 itibariyle Yapıtaşı ile çalışmaya başladı.

    Haberin Devamı
  3. PTK Mühendislik Projeleri İçin Yapıtaşı ERP’yi Tercih Etti

    Mühendislik ve tasarım alanlarında faaliyet gösteren PTK Mühendislik Ocak 2020 itibariyle Yapıtaşı ile çalışmaya başladı.

    Haberin Devamı
  4. Vito Enerji Yapıtaşı ERP kullanacak

    Enerji üretimi ve gaz & petrol sektörlerinde projelere finansman sağlanması, proje geliştirilmesi, uygulaması, ekipman satışı, satış sonrası bakım ve servis hizmetleri sağlanması konularında faaliyet gösteren Vito Enerji, Nisan 2019 itibariyle Yapıtaşı ile çalışmaya başladı.

    Haberin Devamı
  5. Gürallar Yapı ile Yapıtaşı ERP Çalışması

    Gürallar Yapı ile Yapıtaşı ERP Çalışmasına başlıyoruz. Pek çok alanda prestijli çalışmaları ile tanınan Gürallar Grubu inşaat süreçlerinin takip ve yönetiminde Yapıtaşı ERP'den yaralanacak. Gürallar Yapı, Maldivler'de önemli projelere imza atıyor.

    Haberin Devamı
  6. Oliv Yapı Yapıtaşı CRM Kullanacak

    Oliv Yapı, Real Konaklar ve Real City projelerinde konut satış ve pazarlama süreçlerini takip etmek için Yapıtaşı CRM kullanacak.

    Haberin Devamı
  7. Gözde Grubu Konut Projeleri İçin Yapıtaşı CRM ve ERP’yi Seçti

    1996 yılından günümüze sağlık alanında yaptığı yatırımlarla tanınan Gözde Grubu, bünyesindeki Ultra Yapı Grubu ile şu ana kadar yaklaşık 3.000’den fazla konut-ofis üretmiş, İzmir ve Malatya’daki projeleriyle bu sayıyı 5.000’in üzerine çıkarmayı hedeflemektedir. Gözde Grubu, inşaat süreçleri ve satış ve pazarlama süreçleri için Yapıtaşı ERP ve Yapıtaşı CRM Sistemleri’ni kullanmaya karar verdi.

    Haberin Devamı
  8. Yimak Mühendislik Yapıtaşı Kullanacak

    Mekanik tesisat ve uygulama projeleriyle ilgili, yurt içi ve yurt dışında birçok prestijli alışveriş merkezi, otel, hastane, ticari ve konut binalarının mekanik tesisat proje ve uygulama hizmetlerini yapan Yimak Mühendislik, projelerinin takibi için Yapıtaşı ERP Sistemi’ni seçti.

    Haberin Devamı
  9. Yapıtaşı ONA İnşaat’la Birlikte Bursa’da

    Bursa’da yüksek standartlı lüks konut projeleriyle tanınan ONA İnşaat, proje inşaat süreçlerinin ve konut satışlarının takibi için Yapıtaşı ERP ve Yapıtaşı CRM sistemlerini kullanma kararı aldı.

    Haberin Devamı
  10. BSM Alüminyum Yapıtaşı’nı Tercih Etti

    Yeni tasarım alüminyum cephe giydirme sistemleriyle yurt içi ve yurt dışında önemli projelere imza atan BSM Alüminyum, alüminyum cephe projelerinin takibi için Yapıtaşı ERP Sistemi’ni kullanmaya karar verdi.

    Haberin Devamı